House of Bruar – Shopping, Office and Gallery. Blair Atholl

To replace a badly leaking flat roof with an insulated pitched roof to stop condensation problems and also to design and build a 240 square metre extension to contain a fitness room, conference room and male, female and disabled changing and toilet facilities.

A 100mm Kingspan Composite Metal Sheet roof over the pool which solved the condensation issue. The 160 square metre fitness room was fitted with a Junkers hard wood floating floor and 3m high windows which let in acres of daylight and provided an outlook for the exercisers.

Apart from the tight timescale and budget, the biggest challenge was the distance of the project from Algo’s headquarters. This meant some tradesmen and supplies had to be sourced locally.

“We are very happy with the end result Algo produced.”

Birkbeck Family