Perthshire Caravans – Workshop Facility – Errol, Perth

After successfully completing the new purpose-built Showroom and Office Facility for Perthshire Caravans in early 2011 – Algo Design & Build were commissioned by Perthshire Caravans to design and construct a large MOT, Servicing and Workshop Facility.  Storage and Welfare Facilities for staff were also provided within the new building.

The design of the new building centred around the design of the Main Showroom building – steel framed construction, curved roof, composite insulted Roof Cladding & Architectural Wall Panels. 

Insulated electrically operated Sectional Overhead Doors and steel high-security personnel doorsets were installed to complete the building shell.  The building was sub-divided internally using full height blockwork walls to create each of the Servicing Areas. 

“We went out to tender on this job and spoke to three different companies. Prices were much the same – we chose Algo because Murray came across as a straight-forward guy that you could work with. We were right – there were no hassles, they didn’t muck us about and they did a great job for us. We’d use them again.”

Ian McCormack, MD of Perthshire Caravan Centre